Nouta Westland, uw beste medicijn tegen wanbetalers!
U kent het wel. U heeft de patiënt zo optimaal mogelijk van zijn of haar benodigde medicatie voorzien en toch blijft uw declaratie onbetaald. Vaak zijn het geringe bedragen maar ergens voelt afboeken niet goed aan. Wij nemen deze zorg bij u uit handen. Inmiddels verzorgen wij voor diverse apotheken de incasso’s van onbetaalde declaraties.

Bij ons kunt u terecht zonder een contract of abonnement af te sluiten. Wij kunnen ook het voortraject voor u verzorgen. (WIK-brieven – Wet Incasso Kosten)

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-298540 of per e-mail: info@noutawestland.nl

Klant referentie Apotheek
Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders zet zich in voor onze vorderingen. Wanneer wij de vordering niet kunnen incasseren bij de klant nemen zij dit volledig van ons over.
De debion low risk afspraak zorgt ervoor dat wij een laag kosten risico hebben, waarvan de kosten vooraf al bekend zijn.

Door een goede klantgerichte communicatie zijn wij altijd op de hoogte van de status van de dossiers. Dit gebeurt via e-mail, maar vooral de online inzage geeft veel duidelijkheid. Mocht er toch iets zijn dat niet duidelijk is of besproken moet worden, dan zijn alle medewerkers goed bereikbaar en geïnformeerd. Zij kunnen direct de juiste adviezen en informatie geven, waardoor het incassoproces geen vertraging op loopt.

Al met al kan er gesproken worden over een geslaagde samenwerking. De ervaring welke Nouta Westland heeft met het incasseren van de vorderingen ontneemt ons een hoop zorgen en het zorgt ervoor dat er minder vorderingen worden afgeboekt.

Debiteurenbeheerder
Apothekers Beheer Groep

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>