Als gerechtsdeurwaarder zijn wij een belangrijke schakel In het maatschappelijk verkeer. Rechtszekerheid is erg belangrijk en betekent dat afspraken worden nagekomen. In onze juridische dienstverlening staan wij u bij met al uw juridische vragen. Als gerechtsdeurwaarder, benoemd door de Kroon, verrichten wij ambtshandelingen zoals het uitbrengen van een dagvaarding, het betekenen van het vonnis en het leggen van beslagen. Onze onafhankelijke positie en bevoegdheden maken ons een specialist bij juridische vraagstukken.

Om ons vak te mogen blijven uitoefenen moeten wij voldoen aan verschillende eisen en dienen wij ons te houden aan specifieke wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen. Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van onze medewerkers om u vakbekwaam bij te kunnen staan.

Wij kunnen u bijstaan in het gehele incassotraject, maar bieden ook juridisch advies op maat, doen aan mediation, bieden spoedinterventie, gaan op debiteurenbezoek, verlenen een voorwaardenscan, nemen losse zaken aan en bieden u rechtsbijstand. We zijn u graag van dienst.

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>