Wie zijn wij?

Nouta Gerechtsdeurwaarders is een landelijk opererend deurwaarderskantoor te Wateringen waarin de menselijke maat centraal staat. Het kantoor is opgericht in 2002 door gerechtsdeurwaarder Mark Nouta. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van 20 enthousiaste en ervaren incassospecialisten. Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers in de MKB en MKB+ branche. Ook grotere ondernemers maken echter gebruik van onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met onze partners aan te gaan. We zijn er dan ook trots op dat een aantal van onze klanten al sinds de oprichting van ons kantoor met ons samenwerkt.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het gehele incassotraject tot en met de gerechtelijke procedure en het executietraject. Daarnaast is preventie een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. U leert hoe u uw debiteurenportefeuille op een effectieve manier kunt terugdringen en op orde kunt houden. Uw incassodossiers kunt u op elk moment bij ons aanbrengen, zonder dat u vastzit aan langdurige en kostbare contracten! Wij bieden transparantie en advies op maat en streven er naar om voor u het maximale resultaat te realiseren. Inmiddels zijn we daar al bijna 15 jaar succesvol in. Wij zijn u graag van dienst.

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>