Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd. Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders is in 2010 gestart met een gespecialiseerde afdeling voor juridisch advies en rechtsbijstand.

Wij bieden u juridische rechtsbijstand en geven u antwoord op uw juridische vragen. Voor uitgebreide adviesopdrachten, maar ook voor kort juridisch advies, bent u bij ons aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden of het begeleiden bij onderhandelingen, maar ook aan snelle juridische advisering over alledaagse juridische vraagstukken.

Ons team van juristen bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een procedure voor de rechtbank. Hierbij raden wij een ieder aan om reeds bij de dreiging van een (juridisch) conflict juridisch advies in te winnen, zodat mogelijke nadelige gevolgen voor u zoveel mogelijk beperkt kunnen worden. Het denken in oplossingen in plaats van in problemen, zorgt er voor dat langslepende juridische behandeling in beginsel achterwege kan blijven.

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>