Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd. Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders is in 2010 gestart met een gespecialiseerde afdeling voor juridisch advies en rechtsbijstand. Inmiddels is de afdeling door sterke groei ondergebracht in een andere entiteit “Nouta Incasso & Advies”.

Nouta Incasso & Advies biedt u een dienstverlening aan die erop gericht is om een juridisch probleem zo snel mogelijk in de kern aan te pakken. Deze dienst is met name gericht op de bouwsector, maar kan ook in de andere sectoren worden toegepast waar regelmatig betwiste vorderingen ontstaan.

Het doel van de Spoed Interventie is om partijen te bewegen, zonder tussenkomst van de rechter, tot een snelle en efficiënte oplossing te komen. Indien meerdere klanten namelijk een deel van het factuurbedrag achterhouden, kan dit grote financiële gevolgen hebben voor uw organisatie daar waar dit door een scherpe en oplossinggerichte tussenkomst van een deskundige vaak voorkomen kan worden.

Veel bedrijven in bijvoorbeeld de bouwsector hebben te maken met opdrachtgevers die uiteindelijk een deel van het factuurbedrag achterhouden omdat zij in de veronderstelling verkeren dat niet naar behoren is gepresteerd. In de praktijk wordt dit doorgaans een langslepende kwestie waarbij partijen over en weer corresponderen zonder resultaat. Het gevolg hiervan is dat beide partijen zich genoodzaakt zien over te gaan tot een gerechtelijke of arbitrale procedure. Beide zijn kostbaar, hebben een lange doorlooptijd en leiden vrijwel altijd tot klantverlies. Wij reiken u hiervoor een oplossing aan, namelijk de Spoed Interventie waarbij partijen binnen een week mogelijk tot een oplossing komen voor een opmerkelijk laag vasttarief van € 405,00 excl. BTW.

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>