Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk. Regelmatig komen we op adressen waar de stapels ongeopende post van onze collega’s netjes in de vensterbank ligt. Daarom komt Nouta met debiteurenbezoek op maat.

Wat houdt het in?
In plaats van een brief verzenden gaat er direct iemand op pad om uw debiteur te bezoeken. In overleg met u wordt bepaald of dat een van onze juristen of een deurwaarder moet zijn.

Wat gaan we daar doen?
In overleg met u wordt bepaald wat de doelstelling is van het bezoek ter plaatse. Dit kan zijn het overbrengen van de boodschap dat er nu echt betaald moet worden maar ook het in kaart brengen van inhoudelijk verweer of het inschatten van eventuele verhaalsmogelijkheden.

Wat merkt u ervan?
Uitgangspunt is dat uw dossier in beweging komt. Is uw doel betaling van uw vordering dan gaan we voor een snelle betaling daarvan. Is uw doel het op gang brengen van de communicatie met uw debiteur dan trachten we dat te bevorderen.

Kortom u bepaalt de boodschap, wij brengen hem over. Indringend en aan wie dan ook.

Debiteurenbezoek op maat door heel Nederland! Bekijk de tarieven.

 

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>