Branche: Automotive

Wij zijn een  autodealer in groot Haaglanden, met meerdere vestigingen en hebben een klantenbestand van ongeveer 10.000 rijdende auto’s en proberen onze klanten hieruit te bedienen en tevreden te houden. Dagelijks ontvangen wij ongeveer 150 klanten op bezoek voor technische zaken, hier horen uiteraard opdrachten tot reparatie en uiteindelijk fakturen en betalingen bij.

De praktijk was dat uiteindelijk niet alle betalingen binnen kwamen. Wij waren op zoek naar rechtstreekse contacten van een gerechtsdeurwaarder ipv een incassoburo. Zo zijn wij in april jl. een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Nouta.

Wij zijn zeer professioneel geholpen door Nouta met de inrichting van onze procedures aan de voorkant. Denk hierbij aan handtekeningen voor opdrachten en aftekenen van fakturen voor akkoord. Tevens hebben we met Nouta onze maningsprocedure, teksten op maningen, WIK brieven aangepast.

Inmiddels hebben we al een aantal zaken ingediend en hebben we ongeveer 95% van alle ingediende zaken onze centjes op de bank staan.

Met vriendelijke groet,

Controller

 

 

Branche: Sportvereniging

Nouta opent voor ons deuren, welke normaal gesloten zouden blijven! Inmiddels werken wij nu twee seizoenen samen met Nouta en dit heeft ons veel geld opgeleverd, geld waarvan we anders vermoedelijk afstand hadden moeten doen. Daar waar leden niet reageren op correspondentie vanuit onze vereniging, weten ze ons wel ineens te vinden als de eerste brief van Nouta binnenkomt. Daarnaast is het prettig dat je altijd kunt rekenen op een ongevraagd advies, teneinde onze organisatie naar een hoger plan te tillen en onze vorderingen meer veilig te stellen.

Namens het bestuur,

Penningmeester

 

Branche: Apotheek

Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders zet zich in voor onze vorderingen. Wanneer wij de vordering niet kunnen incasseren bij de klant nemen zij dit volledig van ons over.
De debion low risk afspraak zorgt ervoor dat wij een laag kosten risico hebben, waarvan de kosten vooraf al bekend zijn.

Door een goede klantgerichte communicatie zijn wij altijd op de hoogte van de status van de dossiers. Dit gebeurt via e-mail, maar vooral de online inzage geeft veel duidelijkheid. Mocht er toch iets zijn dat niet duidelijk is of besproken moet worden, dan zijn alle medewerkers goed bereikbaar en geïnformeerd. Zij kunnen direct de juiste adviezen en informatie geven, waardoor het incassoproces geen vertraging op loopt.

Al met al kan er gesproken worden over een geslaagde samenwerking. De ervaring welke Nouta Westland heeft met het incasseren van de vorderingen ontneemt ons een hoop zorgen en het zorgt ervoor dat er minder vorderingen worden afgeboekt.

Met vriendelijke groet,

Apotheker Groep Beheer
Debiteurenbeheerder

 

Branche: Automotive

In 2013 zijn wij overgestapt naar Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders. Een betere keuze kunnen wij ons niet indenken. Zowel de communicatie tussen Nouta en ons is even duidelijk als de inzage van de lopende dossiers via de zogehete “Nouta Portal”. Ook voor raad en vragen staan de medewerkers van Nouta altijd voor je klaar en krijg je duidelijk antwoord. Indien een dossier volledig is voldaan door de klant, ontvang je een overzichtelijke factuur. Kortom zijn wij zeer tevreden over onze relatie met Nouta en zien graag uit naar een lange samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Financiëel Medewerker

Onze diensten

 • Juridisch advies

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Mediation

  Het komt vaak voor dat partijen in een geschil verwikkeld raken en er onderling niet meer uitkomen.

 • Spoedinterventie

  Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders heeft door de jaren lange ervaring veel juridische “know how” opgebouwd.

 • Debiteurenbezoek

  Incasso procedures beginnen doorgaans met het verzenden van een brief naar een debiteur. Mooi, maar de gemiddelde debiteur is daarvan echt niet meer onder de indruk.

 • Voorwaardenscan

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn? Als uw algemene voorwaarden verouderd zijn loopt u een juridisch risico

 • Losse zaken

  Naast onze directe opdrachtgevers leveren wij ook losse dienstverlening voor indirecte opdrachtgevers zoals advocaten en incassobureaus. U kunt al uw exploten aanleveren

 • Rechtsbijstand

  Nouta Westland bemiddelt in conflicten en kan u bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
ErrorHere

We hebben een nieuwe huisstijl én website.

 

Direct bezoeken >>