Nouta Westland Gerechtsdeurwaarderskantoor scoort voor u!

Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor

Dat Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor midden en kleinbedrijven in diverse sectoren helpt bij de inning van onbetaalde rekeningen is u reeds bekend. Daarnaast helpen wij ook sportverenigingen om achterstallige betalingen voor contributie en kledingpakketten te incasseren. Wij zorgen er voor dat leden die optimaal en met veel plezier gebruik maken van de faciliteiten van verenigingen ook hun financiële steentje bijdragen en aan hun verplichtingen blijven voldoen. Uw vereniging kan immers niet enkel overleven door de hulp en ondersteuning van vrijwilligers langs het veld en in de kantine. Er moeten ook rekeningen worden betaald. Nouta zorgt er voor dat uw leden kunnen blijven sporten en de vereniging haar geld krijgt.

Nouta scoort ook sportief!

Wist u dat Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor zich ook op het hockeyveld van zijn beste kant laat zien? Veteranen A van Hockey Vereniging Westland, getooid in wedstrijdshirts gesponsord door Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor, scoren er behoorlijk op los in de 2e divisie. Het team is zelfs medekoploper in hun poule. Dit team weet net als het team van Nouta wat het is om resultaat te behalen.

Heeft u als sportvereniging ook te maken met een moeizame inning van contributiegelden of worden financiële verplichtingen die volgen uit geleverde kledingpakketten niet tijdig nagekomen?  Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst en scoren voor u!

Leave a reply